top of page

Årsopgørelsen for 2018 er klar 11. marts 2019

                                                                                                                                         4. februar 2019

Årsopgørelsen for 2018 er klar og kan ses i TastSelv fra den 11. marts 2019. Overskydende skat udbetales den 11. april 2019.

Hvis din årsopgørelse endnu ikke er klar, får du i stedet en servicemeddelelse eller servicebrev. Når du har indtastet din selvangivelser, får du en årsopgørelse.

Indberetning af fradrag

Fra den 11. marts 2019 er der åben for adgang til at indberette nye tal eller ændringer til årsopgørelsen, uanset om du har fået en årsopgørelse eller et servicebrev/meddelelse.

Taster du oplysningerne til og med den 30. marts 2019, kan de nå at komme med på den første årsopgørelse.

 

Udbetaling af overskydende skat

Overskydende skat op til 100.000 kr. sættes ind på din Nemkonto fra den 5. april 2019. Overskydende skat over 100.000 kr. bliver også sat ind på din Nemkonto, men det tager lidt længere tid, da årsopgørelserne gennemgås manuelt hos Skat for at sikre, at der ikke er sket fejl.

Hvis du eller din ægtefælle skylder penge til det offentlige, bliver overskydende skat brugt til at betale af på gælden. Hvis du herefter har penge tilgode, vil pengene blive udbetalt. Udbetalingen vil i sådanne tilfælde også tage længere tid end det plejer.

Den udvidede selvangivelse

Du har en udvidet selvangivelse, hvis du f.eks. har en virksomhed eller forældreleje. Du skal udfylde din selvangivelse, selv om du ikke har andre oplysninger end dem, der står på dit servicebrev.

Har du spørgsmål til din årsopgørelse, er du velkommen til at kontakte os på telefon 51 52 58 70.

Skattestyrelsen - logo.png
bottom of page